Učitavam...

O nama

Metalna galanterija "Vrbanus" osnovana je 1981. godine kao obrtnička radionica za izradu predmeta od neplemenitih metala. Od tada do danas tvrtka je više puta modernizirana nabavkom novih strojeva koji su ubrzali proizvodnju i povećali kvalitetu završnih proizvoda.

1991. godine Osnovna privredna komora Sisak i Savez samostalnih privrednika regije Sisak po zaključku Komisije za umjetničko zanatstvo iz Zagreba dodijelili su vlasniku MG "Vrbanus" Diplomu za oblikovanje proizvoda iz područja kovanja metala, umjetničke obrade metala, restauracije spomenika kulture i dr., te postignute rezultate na unaprjeđivanju umjetničkog zanata, kojom se priznaje STATUS UMJETNIČKOG ZANATA kao jedinom za to područje rada na teritoriju države.

2002. godine izradili smo sada već svjetski poznatu Volkswagen Bubu by Vrbanus od kovanog željeza, kako bismo dokazali da možemo napraviti sve što mašta može zamisliti.

2012. godine Buba by Vrbanus oplemenjena je novom pozlatom i ukrašena s preko 5000 Swarovsky kristala. U prosincu 2012. bila je izložena na Essen Motor Showu gdje je privlačila pozornost preko 300.000 posjetitelja iz cijelog svijeta.

Osim kovanim željezom, danas se MG Vrbanus bavi i izradom ključeva na Gradskoj tržnici u Sisku te laserskim graviranjem i izradom promo materijala, nakita, zahvalnica, i slično.


Proizvodi i usluge

Buba by Vrbanus

3500 radnih sati, 6 mjeseci rada, 24-karatna pozlata, 5000 Swarovsky kristala, i sve to protkano s puno ljubavi i truda. Potpuno funkcionalna Volkswagen Buba iz 1970. godine dobila je prozračno ruho od kovanog željeza, te je postala popularna diljem svijeta. Gotovo da nema države u kojoj neki medij nije prenio priču o nama zahvaljujući upravo ovom jedinstvenom automobilu. Za više detalja kliknite ovdje.


Kovano željezo

Ograde, balkoni, vrata, stepenice, svijećnjaci, namještaj... sve što možete zamisliti u kovanom željezu, mi možemo ostvariti. Od najjedostavnijeg do najsloženijeg dizajna, naši ljudi će Vam ponuditi najbolju opciju koja se uklapa upravo uz Vaš interijer ili kuću, te će izraditi unikatan proizvod koji će se savršeno uklopiti u Vaš stil i image. Skraćenu verziju kataloga možete pogledati ovdje a za više detalja slobodno nas kontaktirajte.


Lasersko graviranje

Natpisne pločice, pečati, pehari, medalje, plakete, promo artikli, privjesci, pa čak i nakit. Sve to možete pronaći u našem prodajnom prostoru na Gradskoj tržnici u Sisku ili na posebnoj stranici posvećenoj ovoj našoj djelatnosti: Graviranje


Nagrade i priznanja

1991. - status umjetničkog zanata

2000. - Zlatna plaketa za najbolji proizvod (Obrtnički sajam Istre)

travanj 2001. - "Vrijedne ruke" (Nagrada Ministarstva za obrt)

svibanj 2001. - Posebno priznanje (Obrtnički sajam u Osijeku)


lipanj 2001. - "Zlatne ruke" (Hrvatska obrtnička komora)

ožujak 2002. - Priznanje IHM München za 10 godina nastupanja

travanj 2002. - Diploma sa zlatnom plaketom (Sajam obrtnika HOT 02, Rijeka)

lipanj 2002. - Godišnja nagrada grada Siska

...i mnoge druge.


Kontakt


Metalna galanterija Vrbanus
HR-44000 Sisak
Obrtnička 10
044/492 462

Prodajni prostor: Gradska tržnica Sisak
I.K. Sakcinskog 28
044/547 107

e-mail: vrbanus@vrbanus.com
www.vrbanus.com

Facebook